nyårsaft

2012-12-31 17:12:48/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
Har hostat som fan, annars känner jag mig ganska bra. Robert lovade att han inte skulle väcka mig idag. Men han lyckades väcka mig!!!! ba jaha. Har massor av tid på oss, för folk kommer inte fören 20. Det är en ovanlighet.  
Jag funderar på att fixa mitt hår för ovanlighetens skull, typ platta det :)

Vet man det egentligen?

2012-12-31 10:03:55/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
Läste om... eller snarare såg bilderna på det som sker i Syrien sen snart två år tillbaka. 
Dock är det värre nu än först. Men jag fastnade i att bilderna var från ett sjukhus, som praktisk taget dröp av sårade, blodiga golv och döende människor. Svårt att föreställa sig ett sjukhus här i Sweden alltså att det skulle kunna se ut så. 
 
Jag vet inte hur det är där men sjukhusen här är förberedda för olika olyckor, nu vet jag såklart inte i detalj hur pass men det står på socialstyrelsens hemsida. Man gör olika riskanalyser osv.
 
Det största hotet för mänskligheten är Biological... Bioterrorism. Dvs baktrier och virusspridning som terroristgrupper kan hota med. (Dock är vi jävligt duktiga på att sprida detta själva även.)
Jag tror det blir människans undergång i längden.
 
 
Men det är nog inte mänskligheten som kommer spida terror, utan det kommer bli slaktdjuren, som kommer paybacka oss i röven med fågel- och svininfluensa och liknande.   

Söndag

2012-12-30 18:17:06/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
Bestämde mig för att jobba inatt har typ blivit väckt tusen gånger... bara därför känns det som, först av att Roberts telefon ringde, sen av grannarna som förgäves försökte borra i dessa väggar i nån timme. Sen av Albin som kom hit med massa ost och sa hejdå, för han flyttar till en lägenhet i Sandviken nu. 
 
Känner mig inte direkt upplagd för att jobba egentligen. Men vafan, lika bra att snyta sig o köra. 
Robert är på affären och handlar det sista inför imorgon. 
 
Jag längtar tills i sommar!