Ba lite kvar då

2012-02-29 19:45:55/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
muntrade upp mig själv med en blåbärssmoothie.
Robban muntrade upp sig med en pizza.

MONEY MONEY

2012-02-29 16:05:10/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
Jag håller på o skriver uppgifter (äntligen!) och får massa tankar i skallen. Bl.a så fick jag flashbacks från förr om fördomar kring mig. Det var otroligt vanligt att folk trodde att jag är ute efter pengar. Mina dåvarandes pengar. Då tyckte jag att det var skitjobbigt men nu är det ju ganska roande. OM jag nu hade brytt mig i pengar, då hade jag väl skaffat mig någon som var riktigt, snuskigt rik och generös (:P). Sen hade jag väl en del tvivelaktiga pojkvänner som var så osäkra i sig själva att dom spädde på detta rejält just för att stärka sin s.k manlighet.
-
Jag kanske påminde om en golddigger i mitt utseende, vad vet jag.
Men det är just det, att vare sig vi vill eller inte så dömmer man folk efter utseende. Jag kan på rak arm säga att mitt utseende inte har bidragit till något gott överhuvudtaget o det är jävligt drygt att behöva kämpa emot olika föreställningar som man har om min typ av utseende. Jag är vanlig och neutral i det mesta, förmodligen är jag säkert mer lagd åt det raka motsatta hållet än vad många av de människor som inte känner mig tror.
Jag har en del krav på min partner men det är inte att han ska definera sin manlighet i att ösa över mig pengar som sugar daddys gör, det är inte åtråvärt överhuvudtaget.

fuck silent

2012-02-28 15:21:27/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
När jag stod vid hissdörren ute i korridoren/trapphus så ringde min mobil i från lägenheten och mobilen låg lääääängst in och längst bort från hissdörren, dvs längst in i vår lägenhet.
Men det lät som den var en halvmeter bredvid mitt öra ungefär.
HAHAHAHA.
Annars... har jag noll pluggro. Så jävla tråkigt att jag dör.