Skaplig ångest

2012-06-29 14:54:53/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
När jag skulle gå å lägga mig igår så såg jag att kontakten till min klocka var utdragen, så jag la mig vid Robs klocka/sida/whatever och ställde den (han hade däckat på soffan, omöjlig att väcka).
Men på hans klocka så var volymen på noll, så jag vaknade inte imorse utan 4 timmar senare, fått en varning från kära jobb och jag har ångest som fan. Jag hatar sånt här och mig. Jagvet inte om jag har sagt det men jag begriper mig inte på dom där jävla klockorna, Rob har försökt att visa mig tusen gånger och det blir aldrig rätt.
JAG HATAR DOM DÄR, JAG HATAR MOBILER för jag kan heller inte med dom jag pallar inte å ladda den eller svara i den ha koll och bajs. Jag hatar allting.
Och mig själv mest. 
I vilket fall, jag får försöka svälja det helt enkelt att jag sov över som en unge. 
Jag har slavat runt här hemma istället. Var tvungen o offra en tårta, vart så himla osäker på om dom var goda, trodde dom skulle vara jätteäckliga. 
Men det vart jättegott och häftigt med lagren, vi la till grädde t.om och jordgubbar för att få riktiga känslan haha.
Dom får garneras imorgon. 
Äh gud. Fan, snacka om down under just nu.
 

:/

2012-06-29 03:42:39/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
”De flesta vet nog att det används helt sjuka metoder för att få hästarna att gå i dessa extremt onaturliga gångarter, även kallade ”running walk” eller ”flat foot walk”, som är unikt för rasen. Klackar, kedjor, tyngder och frätande vätskor används bland annat för att få hästen att lyfta sina ben så högt som möjligt, alltså få den att tycka att markkontakten är väldigt otrevlig. Man skor till exempel avsiktligt på ett sådant sätt att sömmarna ska ge stort tryck mot hoven och skapa obehag. Kemikalierna som används är till för att fräta sönder hovsulan vilket också gör att hästen inte vill sätta ned hoven. Man trycker också upp sylar och nubb i hovsulan för att orsaka hemska tryck. Dessa metoder kallas gemensamt för ”soring”. Ju högre hästarna lyfter på benen, desto högre poäng får de från domarna.”
 
Hittade inlägget på en hästblogg som jag fastnade vid i förrgår. Vart helt faschinerad av allt krimskrams som finns att köpa när man har häst. Blingbling och grejer. Men, men, så hade hon som skrev bloggen postat den här filmen.
...Mänskligheten är ett mysterium. Jag hajjar ingenting. Det är sånt här jag hela tiden referar till i min skalle när folk aldrig slutar hoppas på att en del människor ska ändra sitt dåliga beteende.
Vi är grymma varelser många av oss, så är det bara, avveckla dom. Finns inga ursäkter för dom... ej heller något hopp.  

Dagar

2012-06-28 23:51:54/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
I ons så sa en krogpersonal, en liten liten tjej åt mig att jag skulle dricka vatten för jag såg lite vinglig ut.
Jag sa att det skulle jag men inte här.
:)
Det var fasanfullt rolig dag/kväll/natt/morgon i övrigt även.
Tanken var att jag o Rob skulle hitta på något på dagen, han fyllde ju år och vi firade 3årsdag. Men vi sov ut istället och skippade massage som vi tänkte gå på. Käkade lunch gjorde vi iaf.
Sen kom di girls och hämtade mig, så vart det bastu, massa frukt och champange. Tänkte att jag skulle gå lugnt ut men det glömde jag bort.
Sen upp o käka frukostbuffé, fixa sig lite dra iväg o jobba.
Ibland har jag så svårt att vara professionell på jobbet, det känns i hjärtat när säker händer.
Nåja.
Imorgon ska jag jobba, sen hem och trixa ihop tårtor tur får jag hjälp av Annan, tänkte försökte simma innan. Är så jävla trött på detta festfixande nu å då är det ändå inte jag som har gjort mest, inte ens näst mest. Såg det skulle regna på lördags-dagen men bli sol på kvällen iaf... kan bli bra :)
Nu ska vi slaffsa ihop marinad, sen ska jag nana.