på riktigt

2013-04-30 00:26:31/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
skulle torka händerna. röck tag i två pappersevetter.... och där på högen av servetter satt en stor grön spindel. jag hoppade till tre meter i luften.  vågafe inte döda den heller. kommer få men för livet nu. fyfan. jag har pinkat bredvid en spindel... och nästan tagit i den. brrrrrrrr.
 

Men åh

2013-04-29 19:18:00/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
Gick ju inte så bra. Dock kollade jag innan jag åkte igår, då var det rätt så tydligt av vad dom helst föredrog.
La speciellt på minnet att dom inte gillade den där silvriga längst ut i högra hörnet iaf.
Vilket är bra för den luktar så jävla starkt och äckligt, skulle aldrig köpa den.
Tror den längst till vänster och den bredvid var mest poppis faktiskt, royal canin kom på tredje plats.
 
Kul va. Tycker det har varit svårt att välja kattgrejer för det finns tre miljarder saker. ...Men man vänjer sig.

Måndag

2013-04-29 18:52:34/Permalink/AllmäntSkit/Kommentarer (0)
Jäho...
Jobba inatt. Sen ledig imorn, då tror jag att vi ska våldgästa conny om han är med på det. Hur som helst blir det nog bra.
öl.
 
Fixade simkort igår, äntligen. Har typ tänkt det sen i januari. 
Har simmat både idag o igår och beroende på om jag orkar imornbitti när jag har slutat så tänkte jag simma efter jobbet.
Det är bra för ryggen känner jag, och rogivande.
Den ena katten har ju varit på och klöst på soffan, gillar inte riktigt det. Däremot är det förståerligt, det är naturligt för dom att klösa. Just nu har vi bara en klösmöbel men planerar att köpa en till någon gång i framtiden, en större... kanske ha den på balkongen i sommar. Ju fler desto bättre. Men tills dess så har jag köpt på mig nån en luktfri feromonspray som katten ska trivas av och sprutat på klösmöbeln och lite här och var där jag tycker att dom kan vara :) haha. 
 
För några dagar sen så köpte jag en tvärtemotgrej, den är väl kanske mest till för djur som pissar men den lämnar en obehaglig doft efter sig som gör att dom inte vill vara där. Jag känner inget speciellt förutom när jag precis har sprutat, men i vilket fall som helst, den hjälper. Sprutade ner hela soffan och dom har inte gått i närheten av den sen dess. Inte ens legat i den, vilket är synd men om det är priset för att soffan ska få va hel så får det vara så. Aja, glad över att dom funkar iaf. Svider inte lika mkt :)