2015 so far

2015-08-26 12:44:31/Permalink/AllmäntSkit/

Bästa upplevelsen:

 När vi gifte oss, helt klart.

Största besvikelsen:

Jag är besviken på kommunal region gävle-gävleborg, dom är tappade. Ställer ej upp. Svagt, oengagerade, tafatta.

Sämsta köpet:

Jag shoppar sällan, men det måste nog vara en BH från ellos som jag hann ha ca tre gånger så gick den sönder, dvs bygeln trängde ut från stoppningen. Skit.  Samt min tiara till bröllopet som kostade 700:-!! Och inte ens var hel när den kom, fick laga med superlim. Vacker dock:

 

Bästa köpet:

Bästa bh-köpet är en från victoria secrets, den är snart två år gammal och håller ännu. Men bästa köpet för iår... Hm, svårt. Kan nog vara bröllopsklänningen, inte helt felfri eller bästa kvalitén men billig från dhgate. Min kopia gick på 4500 med tull, moms  och kostnaden för skräddare, som fick ta ut den. Originalet kostar ca 30-35k!

Sämsta upplevelsen:

Folk som måste lägga sig i våra bröllopsplaner, okej med råd och engagemang, men klaga o gnälla o ha massa synpunkter o negativitet på idéer som ska ske eller redan trätt i verket var inge kul alls att höra. Så om du gifter dig läser detta, ett fett råd; lyssna inte på andra och försök ej att bry dig, gör vad ni vill o tycker. Och folk som klagar: du kan ha som du vill på Ditt bröllop.

Bästa tacksamheten:

Öh, mkt bröllop här men det var helt klart all hjälp vi fick från svärmor, tärnor o marsalkar och alla andra som ställde upp med rekommendationer, kring fotograf, florist, catering etc.

Starkaste lärdomen:

Efter den jobbiga vintern så fick jag än en gång lära mig vilka som verkligen bryr sig om mig och tvärtom, vilka man bör bry sig om och inte.

Största ödmjukheten:

Att jag inte är perfekt och aldrig kommer att bli... Klyschigt värre.

Roligaste händelsen:

Det var väl Bröllopsrelaterat haha :) så kul. Allt. 

Finaste händelsen:

Det var Robert och hans kärlek där under bröllopsdagen och dagarna efter :) 

Ångrar:

Att vi inte åkte på bröllopsresa så att vi kunde leva kvar längre i vår kärleksbubbla.


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback