Bloopers... Jovisst men i det stora hela så var det perfektion

2015-07-18 23:06:00/Permalink/AllmäntSkit/
Bröllopet gick jättebra, fick mer hjälp än vad vi hade räknat med. Personligen lyfte jag inte ett finger i princip under hela bröllopsdagen. Vi hade en enkel vigsel, enkel middag enkel fest. Folk fick tänka lite själva. Hade ingen toastmaster även om Joel tog på sig otroligt mycket av det jobbet.
  
Vi ville inte ha ett perfekt bröllop med långa sittningar och stela tal, ville ha det svalt, hippie, enkelt och mysigt. Det tycker jag att det blev och är så nöjd med allt, vi hade en pefekt dag och kommer inte glömma den i första taget. Även om vi har haft fullt upp med planering i x antal månader så har vi ändå varit väldigt chill i förväntningarna och kraven. Men ändå tryckt på vid dom detaljer som kändes viktigt för oss, som maten, omgivningen, tårta, blommor, ljus, ljud osv och en psalm också som jag ville ha osv.
 
Det är några som ifrågasatt o varit tveksamma till våra idéer, men är glad att vi körde på vårt tema och följde det vi ville rätt igenom. Som när blommorna inte hade kommit upp än, fick man typ lugna lite o säga: när blommorna kommer upp på borden så kommer det bli perfekt.
Vi la ner nästan 7000:- på blommorna - dom ska ha utrymme och kommer utgöra huvuddelen av utsmyckningen etc etc etc det hade jag sagt till floristen, det är ganska smart, slipper man tänka på dekor så mkt.
Före blommor:
 
Blommor:
 
 
Cylindrarna är klädda runt elvärmeljus och dom liksom fjärilarna, vimplar är gjorda av presentsnöre i guld, fantomenserier och tårtpapper.
 
 
Så att följa det man själv känner o tycker är viktigt, annars blir man nog inte nöjd i slutändan. Istället för att använda vita stolsöverdrag så fångade vi upp det svarta i stolarna med caketoppern och serietidningarna. Vi satte en stjärna på varje stol på baksidan förutom på våra, där satte vi hjärtan. Istället för att hålla på med massa tyg o skit. Och servetterna samt dukarna hyrde vi, kan man tänka sig att jag fick Icke godkänt i servering med dom där fina servettbrytningarna :) haha. Försökte köra på recycle och inte köpa in för mkt grejer som vi sen aldrig skulle använda.
 
Chipskartongerna var ju bäst också, dom gjorde vi av bottnarna på ikeapåsar. Likaså placeringskorten och andra skyltar, av antingen kartong eller ikeapåsar.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback