Jajajaja

2015-07-27 01:19:00/Permalink/AllmäntSkit/
Gjorde iaf ett gott intryck hos min nya arbetsgivares anhöriga fick jag höra, kul :) när det kommer till vården tycker jag att det är viktigt att man inte är så jävla formell o korrekt hela tiden men ändå har kunskapen o är sig själv, personlig men inte privat.
Typ. Jag tänker hela tiden på vad jag skulle vilja bli bemött av för personal när jag blir äldre och eller funktionshindrad och försöker utgå från det, fick 600kr mer i lön på nya stället, känns bra. Klart att det kommer gå åt mer i bensin, men å andra sidan är jag bara där förhoppningsvis 7 svängar i månaden.
 
Värsta vårdpersonalen jag vet är när dom ifrågasätter kunden och försöker applicera sina egna åsikter. Eller när dom är stressade och inte bekräftar kunden. Sedan får man försöka komma ihåg som personal att ilska i många fall handlar om rädsla.
Och att man faktiskt inte behöver vårda hela tiden, man kan hålla käften också och visa medhåll. I mitt jobb som jag har just nu som ex. Så finns det många som känner sig klara med livet, dom behöver inte höra massa skit om att livet, som är så bra etc, man kan bara nicka och fråga hur det känns.
 
Sen så gillar jag heller inte folk som inte dokumenterar avvikelser, att dom ser lättvindigt på det. Sånt fattar jag ej, dokumentation är vårdpersonalens viktigaste del, dels för att utvärdera men också för att vi då renskriver oss själva om allt som hänt utöver det vanliga finns nedskrivet. 
 
Så i vilket fall, när jag blir gammal så vill jag ha ostressad personal, som kan möta en halvvägs, inga moralkakor eller sånt, chill men att dom ser vad som är nödvändigt.
 
Beyonces syster hade också mantel :) (men ja hade bestämt min innan hahaha) viktigt...
 
 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback