Men åh...

2015-07-24 00:40:01/Permalink/AllmäntSkit/
Skrev ett långt inlägg så försvann det.
 
Berättade bl.a om Julles rövkorg nyss.
Aja skitsamma, det var nog inge intressant ändå.
Känner mig inte direkt bloggtagen. Men det kanske ändras i höst, vi får se. Man behöver ju typ stimulans eller kanske avsaknad av stimulans för att orka blogga, jag vet inte, jag vet bara att jag inte riktigt är där nu. Djurbloggen funkar ju men där är det ju mest bilder. 
 
Satt o kikade på högskoleprov i höst, den är samma lördag som det är kattww i malmö, så jag funderar på att skriva provet i malmö men ff deltaga på ww men be nån annan sköta utställandet, så är jag med på slutet av dan o dagen efter ist. Ingenting är omöjligt i min värld. Jag har typ tre grova mål i höst, deltaga på två kattshows varvid den ena är worldwinner här i sverige med Monark och skriva hp.
 
Så funderar vi på att dra utomlands också, men det får bli sen... Amalfi, belgien, mallorca, barcelona, eventuellt en tropiskt ö utanför england i golfströmmen eller dublin är vad som lockar. Mest sugen på Mallorca jajaja jag vet så, så jåvla opretantiöst.... Men ibland när man reser så känns det som att man gör så mkt att man skulle behöva vila efteråt, på Mallorca vet jag att jag inte behöver göra något alls... Dvs vila och slippa vila efteråt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback