Misslyckat

2015-07-01 01:54:00/Permalink/AllmäntSkit/
När nagelbanden är för långa, händerna är torra... Skinnbitar och en massakerad lackning...
Vill man skita it.
 
Börjar dra ihop sig, inte ens två veckor kvar till wedding :)
 
Har lite grejer att ordna med än, men mkt som är kvar är roberts grej faktiskt eller färskvaror. 
Här är en lista på vad som återstår, btw I love google dokument, förr har jag kutat runt med usb osv, nu behöver man bara logga in på google på vilken dator som helst å finns alla ens arbeten o grejer där :) är säkert skitseg med användningen av det. Men är så nöjd, för jag har många ggr glömt usb, glömt att spara etc. Nu är det omöjligt, sparar automatiskt.
 
Listan på vad som är kvar, listan på vad som är gjort är typ fyrdubbelt så lång och betydligt större grejer:
Suddade fyra prylar, kul o överraska.
Men efternamn hahah. Vi lär fan skärpa oss.
Det är så grymt mycket att fixa med, helt sanslöst, dubbelt så dyrt, dubbelt så mkt än vad man föreställer sig. Man tror att det ska kosta en tia, så dubblerar man det för att vara beredd så blir det tjugo men lägg på till trettio så blir det bra. Helt galet, nu vill jag att allt ska vara klart.
 
Känslan för bröllopet nu är lite nervöst faktiskt vi övade idag och det är ju inte bara att gå in utan det är cermoniellt, med olika moment, vissa är oroliga för typ att gråta, det är jag väl kanske också. Men mest över att fnissa, måste nog dricka nått glas bubbel innan. Fnissade som fan idag på genrep.
 
Och ja, jag är skitdålig på att blogga men uppdaterar mer på instagram @atmosmor samt kattbloggen, jullekatten.blogg.se. Tappat lite inspirationen till bloggning den senaste tiden, förutom bröllopet så är det rätt så lugnt. Jo, jag festar väl, planerar, ordar, umgås med vänner och robert, hänger o kring, hittar på grejer, jobbar, känns som jag gör grejer 24/7 är det inte nöje så nytta..
men hur kul är det att skriva om.
 
 Hmm en sak är svår med bröllop man vill ej trampa folk på tårna men jag tror att man lyckas med det oavsett hur man än vönder o vrider,  ex, folk som inte blev tillfrågade att bli marsalker eller tärnor, bry er inte så mkt, vi vill ju att dom som blir det ska kunna hantera det till att börja med och ja, det ska ju va vänner också! :) men jag tror helt ärligt att dom vi valt är bäst lämpade, duktiga på uppgiften och känner sig bekväma... det är ju främst därför, man väljer ju inte sånt i linje med vem som står en närmast o blabla, utan i linje med vem som kan ta ansvaret och framför allt är bekväm och vänner med såklart. Ja.
 
Men en sak ser jag fram emot i bloggosfären, vill lägga upp bröllopsbilder här sen :) 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback