Annars då?

2015-06-01 02:48:00/Permalink/AllmäntSkit/
Jo det är bra med tanke på allt, har dock noll kraft till att sommarjobba.
Men hoppas att jag kommer igång när jag väl är där... hm.
Det jobbiga är väl att vara trevlig? eller? kan man inte bara vara en tyst butler eller lobbypojke.
Nä, går ju inte. dumt :). Det bästa som har hänt på jobbet är iaf att samhall har tagit över vår tvättning, städ?inhandling.. så vi får mer tid till att hänga med kunderna o ägna oss åt medicin. WOW sa jag när jag fick höra det från le boss. 
Det var på tiden liksom. Sällan jag blir impad, men där vettö, där blev je de.
 
Så funderar jag på att gå till arbfm för från nu den 1.a till den 26.e har jag inget jobb alls. Och självfallet kan jag bli erbjuden jobb som timmis, men jag behöver inte tacka ja till dom om dom inte går över min stämplingsinkomst.
Alltså jag har för mig att man stämplar för en vecka, om inte jobb kan erbjudas mer än en dag så kan jag inte tacka ja till det, då en veckas stämplingsdagar försvinner.
Ja, det här är iag mina rostiga regler som jag har kvar i skallen sen ÅR tillbaka, tänkte försöka färska upp dom imorn på arbetsförmedlingen? fast dom kanske inte vet sånt. kanske är FK som vet, apropå det så lär jag styra upp fucking akassan/kommunal, 700 spänn ska dom ha?
Fattar inte. Vad får man då? en dålig jävla tidning som berättar hur dåligt allting är, precis som man inte visste det. Nummer ett: lägg ner tidningen. Sprid er info på nätet istället om ni nu måste.
Slänger alltid min kommunaltidning direkt när jag får den (det enda som kan va kul är serierna).
Varför jag är så jävla anti alla jävla kvinnodominerade fackförbund är för att dom är så sjukt svaga, jämföra kommunal med metall liksom? ni hör ju på ordet... m e t a l l. Hade jag startat ett förbund hade det hetit ANTABUS eller nått sånt, M.F.RAGE, knytnäve, AnalfIST.
 
Men hur jag mår då.
Som sagt, jag är som en blank tavla ungefär. Orkar inte göra ett skit, däremot så har jag inte varit jätteutmattad efter utekvällen i fredags som jag brukar bli. Alltså inte mer än vanligt, tror jag? Eller så är jag van.
 
Jag har däremot fått målargrejer av Robert, för en miljard kronor. Så jag tänker börja måla när han börjar jobba på onsdag :)
 

Kommentarer
Postat av: Josefine

OM det är någon tröst alls så är metalls tidning bara skit den med ;P

Svar: Mwahha tack :*
stickitup.blogg.se

2015-06-01 @ 10:15:40

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback