Ärligt talat

2015-06-07 07:13:00/Permalink/AllmäntSkit/
Man växer nog in in i det.
Anledningen till vårt bröllop är nog nått som sprang ur att jag skulle bli trettio år. Förenat med att "ja, fan vi gört" och såklart den romantiska biten. Även fast det är skrämmande och man får mkt känslor iom det, vi testade varandra till bristningsgränsen efter förlovningen konstigt nog, de la sig efter några månader, för att komma igen iom nikotinbegär, nu har det lugnat ner sig, förutom när vi var o jogga/gick i spåret igår och karln säger tio meter innan mållinjen att fan va seg jag är.
Ofta!
Du kan va seg.
Han är mkt snabbare än mig helt klart, mem inte för att jag tappar!!!! :PpppPp
 
Men också att vi vill leva med varandra, så varför inte ett giftermål. Därför blev det giftermål.
Vi bestämde att vi skulle gifta oss inom ett år efter förlovningen.
Men i vilket fall, det är skrämmande med bröllop, men man vänjer sig. Det låter kanske konstigt, men just nu sen i början på året så har vi varit väldigt förväntansfulla. Det ska bli kul liksom. Roligt. Vi är lyckliga, ganska avslappnade.
Även om jag ibland stannar upp o undrar ifall jag är en bridezilla.
 
Just nu är det krångel med hotellrum, jag o huvudbrudtärna vill ha spa för oss själva på hotell natten före, men vill inte checka ut kl 12, har bokat rum på samma hotell som jag o robert ska bo på natten därpå. Men nu undrar jag inte om de kanske är bäst att boka samma rum som vi ska ha så slipper man hålla på o oroa sig med utcheck o skit. Även fast de blir dyrare. Beror på hur mkt dyrare. Eller så bokar vi på scandic, ett basic rum och köper en natt till för att kunna stanna i tre timmar extra...? Dom vägrar ju typ ha lite servicemind. Dom kaaaaan tyyyp ev låta oss ha rummet till 14. Ja fast jag behöver veta, tänker inte stå i hallen o fixa oss.
?
Nog för att hotellkedjor ska tjöna in sina stålars, men dom förlorar ju bara på det själva i längden att dom inte kan släppa till. Det är inte första gången scandic krånglar.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback