Favorit BB cream

2015-06-07 06:48:00/Permalink/AllmäntSkit/
Katterna är så dryga denna morgon, kattrus ggr femtusen. Blir alltid så efter att dom fått frukost... Så man överväger att sluta med det (jag skämtar). Men dom liksom måste blanda in mig, speciellt Julle så just nu får han va på balkongen, så nu står han där och jamar och vill in helt utan anledning. Så Julle kan inte leka på balkongen, han måste leka så att jag ser, gärna på mig. Varvid jag blir förbannad, så springer han iväg... En stund för att börja igen. Ja, dom får leka. Men inte på mig. Och tidigt på morgonen vill jag ibland bara ha det stillsamt ifred.
 
Men tänkte berätta om mina BB cream erfarenheter, bbcream är förresten som en slags foundation fast den ska återfukta och vara lite lättare täckande.
Jag har ej testat alla sorter på bilden men ser iaf 4 st :)
 
Jag har alltid primer under bbcremen för min hudtyp, jag har torr hy. 
 
Jag kan börja med den som jag tyckte var svårast att förstå mig på och det var Dr brandt, det bästa med den var att man inte behövde tänka på hudton då denna matchade alla hudtoner. Men det vart tyvärr bara fläckigt och jag tyckte inte att den återfuktade alls.
 
Garniers väldigt fet kändes perfekt om man har torr hy men det la sig bara ovanpå som en hinna, blev lite svårt att blanda ut då också.
 
Loreals var vit men blev hudfärgad när man smörjde in den i ansiktet, innehåller små micropärlor som sen försvinner. Den var lite rinnig men jag tror det var positivt, la sig jämt, återfuktade. Dryg.
 
Clarins, den som är mest täckande av dom här, lägger sig jämt, ger fin lyster.
 
Har inte provat clarins tillräckligt känner jag, men favoriten är iaf den eller loreals. :) 
 
Håller ju på o provsminkar mig till o från inför wedding, vet inte riktigt vad jag ska ha. Men har nog tänkt "naturligt", inte alls så mkt smink, hoppas jag. Jobbigt att hitta nån bra ögonskugga. Den ska inte vara för mörk, men jag har bara mörka, lila, grön, rost och brun... Så allt annat är typ okänt för mig. Har provat att bara lägga lite av dom mörka, märkt att det funkar, måste hitta nån bra basögonskugga att ha under samt primer. Matta skuggor är jag helt värdelös på också. Men jag sminkar mig helst själv, tekniken kan jag iaf.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback