tjoho....

2015-05-13 13:36:00/Permalink/AllmäntSkit/
Idag var tanken att jag ska forska i arkiv.
sitter o läser om ch branden som var i gävle för tio årsen. Jag var på den klubben ett par ggr innan den brann, det var nog den bästa i hela Gävle. Snygg dessutom.
Men läste om rökutvecklingen i hotellet mittemot. Att poliser utrymmer men hotellnreceptionisten säger att det inte är nån fara. 
Ungefär så uppfattade jag branden här, alla säger att det är helt okej, lugnt o bla bla. Medan en annan tycker tvärtemot. Kommer nog alltid undra över det där lite, folks reaktioner vs mina reaktioner. Att jag är nått slags unikum vid att vara livrädd för rök som dödar fortare än man märker.
Så blir jag typ förbannad för att jag är den enda som fattar det av 60 hushåll, men OK det är väl som det är.
Men så pratade jag med en som fick sin lgh nerbränd o hen fattade vad jag menar, mina föräldrar gör det. Så jag tror att man måste vara med om en kraftig brand på nära håll för att inse allvaret med den och röken.
Mina föräldrars grannars hus brann ju ner när jag var tonåring, det var hemskt. Min bror och pappa var inblandade och riskerade sina liv för att få ut idioten som tände på, sen dess har man det där filtret vid OK grilla korveld+rök och inte okej eld+rök.
 
Ska väl dricka upp kaffet o bege mig mot arkivet... Eller om jag tar det imorn. Så fixar jag katter idag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback