Tssaah februari typ och oktober...

2015-10-13 00:48:00/Permalink/AllmäntSkit/
Jag har definitivt vägt mycket mindre än i dagsläget.
Men jag är absolut inte van vid min kropps former! Som har skapats av en för mig ny
träningsform. Jag har yogar visserligen men har vart ute i spåret betydligt mer, så det är väl det, att röra på benen och stretchat som en galning, före, efter o mitt i.
Har aldrig sprungit intervaller i backar förr som jag gjort lite grann nu iår sen i februari.
Det har gett mig smalare höfter liksom och mindre/annorlunda form på rumpa?!. Helt sjukt.
 
 
Jag har ju fortfarande röv, men fläsket där är desto mindre, plattare röv, smalare höfter. Var ska det här sluta. Kommer jag anlägga en penis eller?
 
Jag vet man ska ej useendehetsa. Men jag är inte van vid min nya form?! ..
 
är inget fotopro och bilderna är inte identiska. Samt vinkeln på båda är uppifrån så jag ser smalare ut än vad jag är på båda! Jag är alltså överviktig/fetma o skulle behöva gå ner 25-30 om bmi fick ta över mitt liv. vilket jag iaf skiter i.
men det är samma brallor o linne...... Lite nöttare idag.
 
I prestanda så gillar jag min nuvarande fysik. Men formen... Vad hände 😝😆😶🙈:) 
 
Det är iaf nått man tänker på när man springer halvt och går betydligt mer, men hur kan andra orka så mycket?. Ja.. Jag väger ju typ dubbelt så mkt mer än alla andra seniga lätta människor ute på banan, skulle vilja se dom springa med dubbla sin vikt. Så även om jag typ intervallar 1,5-2km av 6km så är jag nöjd. Jag har testat o springa oavbrutet tills jag dör med och det gör jag efter ca 1,7. Men i början kunde jag springa ca 20 meter. Det som jag känner just nu är att det går väldigt tungt, det har det gjort i flera månader tror det har hänt 1 gång sen i augusti att det känts lätt... Det är lite tråkigt men man tar ju ut sig iaf. Men jag vet att det är precis just under såna här perioder som man ska fortsätta, kanske inte fullt. Men iaf nått. Så en dag här i september fick jag pojkhöfter.....:/ bloody god.
 
Jag började promenera för att jag behövde det i våras.... Det tror jag att jag skrev om där i vintras, mitt mående.
Så ropade natur och sol. jag var väldigt deprimerad, av banan och utmattad psykiskt. Att komma ut o få se naturen o andas där gör mig lugnare... Som en sista vila liksom..eller ett styrkeandetag utanför verkligheten, så jag fortsatte med det. Även om det är tungt nu, så är naturen vacker och ger mkt tillbaka känner jag, den är så givmild till den som vill. Hade ja ej gift med mig Robert så hade det nog blivit en tall. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Fasen va coolt! Och vilka snygga brallor! Köpta var?
Saknar dig! Krama

Svar: Sportamore.se märket dobsom , saknar dig med!
stickitup.blogg.se

2015-10-17 @ 07:04:35

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback