Den leve...kyla, meditation, yoga och Robert.

2015-09-25 01:08:00/Permalink/AllmäntSkit/
Det bästa är väl egentligen o gå in på bloggkommentatorerna, när man är rådlös i bloggning.
Ett ämne var vad man skulle vilja ändra på i sitt liv som varit om man kunde.
Jag skulle vilja ändra på min egna syn på mig själv, mest att inte ta nån skit alls, att bara gå.
Då hade livet sett betydligt enklare ut förr i tiden.
 
Idag var jag ut till hemlingby och gick med Johanna i regnet. När jag är ute i kylan så blir jag så jävla kall efteråt lääänge, så jag badar i nån timme och läser bok efteråt. Sen har jag haft tvättid men lyckats slippa att tvätta, för det gjorde Robert.
Sen har jag kammat katter och haft halsbränna nästan hela dagen.
Lyckades även glömma min vaniljyoghurt framme över natten, så fick ta roberts blåbärslättfil, fick så ont i magen hahe. Skitgrejer.
 
Haft ångest över mitt jobbkontrakt som borde skrivas på, eller snarare letas på här i röran, skrivas på o skickats iväg men har ej fått tummen ur. Det här med papper, ångestframkallande förfan.
 
 
Försökte meditera idag, men gick inge bra. Tog en posig bild istället. 
Ibland när jag mediterar o har koncentration så går det betydligt bättre, men senast vart det lite otäckt, så mycket monster där ute, man ska ju bara ignorera och sväva vidare. Men jag kunde inte, det var för mörkt, jag vart så rädd... Och var ensam hemma. Andra ggr så har jag bara svävat i en sinnerlig orgasm typ. Jag ser tyvärr inte mediation som någon slags vila, dvala eller fånga nuet. Jag ser det mer som en aktivitet, hjärngymnastik som man kan göra, eller öva på. För det är inte alla som kommer in på djupet på en gång riktigt.
 
 yoga. Min kropp skriker av njutning... Eller kanske inte. Men det är så skönt att sträcka ut, stretcha. Jag har övat mycket på headstand,men jag tror inte att jag kommer klara det än på ett tag, kan bara om jag får lite assistans.
 
Osså pms, för några dagar sen så skulle huvven rulla i princip. Nu när mens är här så är jag som ett gosedjur, jag älskar Robert, han är fin. Jag ska utmana ödet och sitta i hans knä, jag blir så fjantig att jag spyr på mig själv nästan, lika mkt som jag spyr på mig själv när jag får frispel över fjantsaker.
Men, jag är iaf glad att jag är gift med honom, han är den roligaste, finaste, snällaste, härligaste jag vet. Han bara växer i mina ögon, dag för dag, år för år. Ibland får man en bild i huvudet, man blir man rädd, rädd för att det inte är för evigt, att nån av oss blir kvar själv, gammal o urled. Vad tomt det skulle bli utan honom, vad glad jag är att han finns hos mig. 
 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback