2018 resumé och Julklapp

2018-12-25 21:23:00/Permalink/AllmäntSkit/
Tycker väl på något vis att 2018 har gått under tema hälsa. Speciellt i våras men också under hela året, har varit så jävla trött och slut och knappt orkat ett jävla skit. Även om det hänt en del saker som kan vara värda att nämna och lite roligare att nämna, så har det verkligen varit att jag inte har känt mig på topp under hela året, jag har blivit en sån där sorterare som har valt bort så otroligt många saker, för att jag inte orkar. För att jag ska kunna orka dagen. 
 
2019 däremot,
Jag hoppas att det ska bli mitt år, det känns så. Jag kommer förhoppningsvis ta examen och söka in till master/magister! Det ska bli så jävla spännande och roligt, känner verkligen att det brinner i huvet. Positivt menat, jag tänker på skolan jämt. Drömmer om den också haha.
 
Men det bästa 2018 är väl att jag har en sån underbar och stöttande andra hälft som finns där. 
Vilket leder in oss på julklappstemat.
 
En av julkapparna från Robert var en dator!!! vart fan tårögd. Då kanske man tänker att: jaha, gud vad tråkigt med en dator hur kan du böla över en sån?
Ja det kanske låter så, men jag vart så jävla glad och han vet precis att jag skulle bli det. Förra hösten vart jag pålurad en dator från elgiganten som inte fungerade och dom tycker typ: "Synd för dig att du är besviken på oss som har lurat på dig en dator som inte fungerar." Så jag har inte direkt varit glad och det har varit skitdrygt och omotiverande att använda den eftersom att det knappt går igång och de tar ungefär 20 minuter att starta upp den... (orkar inte ens förklara, den är helt jävla värdelös, ok?).
Så inför varenda jävla skolgrej har jag varit tvungen att släpa med den värdelösa saken och bara känt att: snälla kan ingen komma och sno den eller kan den inte ramla under tåget? 
 
Men så fick jag en ny, en som man kan skriva på, en som inte segar, en som fungerar en som det känns skönt att kunna ta med till skolan och inte som ett jävla krokben :D
Jippie! Det blir så mycker enklare.
 
Tack hjärtat, du är bäst. :~)

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback