Jag går aldrig ut + hemmakontoret

2018-12-18 07:58:00/Permalink/AllmäntSkit/
Jag är precis som en gammal tant, jag går ut så lite som möjligt under vinterhalvåret, gömmer mig inne under filtar med mjuka kuddar. Men det har alltid fått mig att må lite dåligt innan, att känna att man är onormal och lat nästan. Men har nu börjat fatta att det är de som ger mig energi, att få vara hemma.
Att dessutom göra hemmet till en mysig ombonad grotta som gör så att man trivs till 100% är något som det innefattar. Precis som folk gör konserver, gör jag mitt hem redo för vintersäsongen, haha.
 
Har ju haft en del projekt och nu är dom flesta rummen färdiga för tillfället :) kontoret är det lite sämre med. ska visa hur det ser ut tänkte jag och berätta hur vi vill ha det. 
Såhär ser det alltså ut, ganska mysigt ändå som helhet men på tok för lite av vissa saker. För det första vill vi få plats här båda två och ha mer förvaring och även få det att se mysigt och fint ut. 
Datahörnan ska bli större med två datorer och större skrivbord, det är iaf vår tanke men vi får se hur pass stort behov jag har av en egen dator i framtiden. Just nu har vi en bärbar och en stationär. Men jag trivs bäst att arbeta på en stationär, likaså gör Robert det när han fixar med firman och så.
Den här bokhyllan ska ersättas med något större, gärna med dörrar, för jag tycker att det ser stressigt ut och samlar damm med öppet.
Den här änden ska inte se ut såhär :) skäphörnan kan man väl säga som är skapad runt modemet. Men allt det här ska bort och whiteboardtavlan ska upp på väggen.
Kattlådorna blir kvar men vi funderar lite på att skärma av lite mer och göra det lite smidigare, kanske bygga på höjden. 
 
Det ska också bli nya tapeter, är ganska nöjd med dom som är nu dock så vi tror att det blir något liknande. Sen är detta rum ett projekt som får ta hur lång tid som helst. Jag vill gärna hitta förvaring och bättre skrivbord begagnat. Mattan blir kvar, den är perfekt för att dämpa hjulen på datastolen och samla upp kattsand. Men det är väl vad som händer, har lärt mig det den hårda vägen, vissa saker måste få ta tid, det är då man blir som nöjdast. 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback