När man glömmer bort att spara i word

2018-12-12 06:27:00/Permalink/AllmäntSkit/
Jag hatar det, när man ser att texten inte har sparats från att man senast ändrade. Det är en av det negativa med att Word sparar automatiskt - nej, inte alltid. Dokumentet måste först sparas i drive. :(
 
Hur som, det går väl. Sömnen känns sådär, mindre stress dock. Men jag vill kunna sova mer än 4-5h! Helvete alltså. Är det en sån där åldersgrej eller? Att aldrig kunna somna om.
 
Var med på en jättefin present till svägerskan som fyllde 40, Tomas sabo charms, ni vet det där armbandet med berlocker som man kan fästa och matcha hur man vill.
Blev så sugen på att önska mig ett sånt själv i guldplätering i framtiden. Så kan man köpa massa roliga berlocker till. Dom har släppt en kedja som är lite mindre också, med mindre öglor som känns snyggare tycker jag.
 
Kedjan på bilden. 
Minns att min morsa hade ett berlockarmband, med massa minnen som pappa hade köpt till henne. Men det fick hon lämna till en guldsmed som lödde fast. Men hur som, det klirrade alltid när hon gick, på kvällarna fick hon ta av det så vi kunde sova haha.
 
Ikväll blir det årets första julbord!
 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback