Sömnproblem och stress och pin-pin

2018-12-09 07:52:00/Permalink/AllmäntSkit/
Har under dom senaste veckorna haft problem med sömnen. Sover i 1-3h och vaknar klarvaken, kan inte somna om fören nästa natt eller flera timmar senare. Jag fattar att det är stressen som väcker mig, att kroppen är panikinställd och inte kan slappna av, nån slags ångest. 
 
Så igår försökte jag lugna ner mig själv, som i "tagga ner". 
Inge plugg på helger (inte ens tänka skola!).
Promenader.
Avslappning över lag och sånt där.
 
Jag ska inte säga att det har gått över men jag har fått en någorlunda halvdjup sömn i 5h! Det är inte dåligt alls.
 
Bild från i veckan, när vi var i Stockholm på lite shopping o museum.
I sommar firar vi tio år, det är sjukt. Vi har haft skoj. jag är så glad att han är han.
 
 
Till något annat. Har införskaffat en julkalender eller knullkalender lite på skoj. 8 luckor hittils och det mesta har varit sisådär. 
Tills denna kom (Skoja!). Jag kan inte begripa hur det där plagget ens kan klassas som sexigt av någon. Jag ser ingen potential. Sen att hennes bröstvårtor är bortredigerade? 
 
Och jag...
Försöker att avvänja mina läppar från läppbalsam (beroende sen 2004 ish). För att dom blir skrynkliga, flagniga och trasiga när man använder för ofta, (se bild). Köpte en ätbar läppskrubb som är gudomlig,
Så nu har skrubbat med denna och tålmodigt väntat på att läpparna ska börja fungera av sig själv. Nu är det dag 4 och dom stramar, flagnar och svider men nu ska jag hålla ut. Inte för att jag är överdrivet engagerad men tycker om att renovera mig själv, ta tag i sina problem. 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback