Dnd5e och skumma typer + pokemon

2018-01-20 23:16:00/Permalink/AllmäntSkit/
Spelade Dnd idag, oj vad min Bard har levlat upp fint nu, lvl3 (på bilden är den lvl två). Det enda som inte riktigt är tipptopp är väl HP som är 21 medan de andras ligger på 30+. Men jag skulle nog kunna visa sen hur mitt papper ser ut nu. Valde college idag också, det var inte så enkelt men jag valde på abilitys snarare än armor, så jag hoppade valor och körde det andra (glömt namn). 😃 
 
Robert visade mig ett Youtube klipp när ett party hade spelat dnd i fyra år, det var grand finale och två som i deras karaktärer stod varandra jättenära, börjar gråta irl för att den ena kommer att offra sig, det är rörande ju! Finns att se här: 

https://www.youtube.com/watch?v=vda2q_PRF3A

Jag skulle nog också gråta efter fyra år med sin karaktär som sen alltså raderas för att den dör. Jag har inte ens 40h med min nu, men jag är fäst vid hen redan.

 
En annan sak som jag kom o tänka på nu är folks konstiga syn på helt normala saker. Som exempel, i skolan så käkade jag ofta där i början när vi var där hela dagar. Om det var tillfälle så följde jag gärna med andra till matsalen eller till nått närliggande mathak, ibland med bara en annan eller flera människor som jag knappt kände.
Jag kan äta själv förstås och det hände också men tanken på att folk tror att man går med dom eller frågar dom om dom ska hänga på är för att dejta? och inte äta, det tycker jag är ett djuriskt och omoget beteende. Det fenomenet verkar försikomma i alla åldrar och ibland händer det att man hamnar i såna situationer, fast inte så ofta tack och lov. 
Det som gör så att killar och tjejer inte kan umgås, väl? Ponera att det skulle vara så för alla liksom? Jag har haft några homosexuella vänner genom åren, där har det aldrig varit några missförstånd alls. Är det alltså en "killgrej" att ha ett ego stort som en ladugård? Eller är det kanske också socialt strukturerat att man i folkmun tkr att tjejer ej kan umgås med killar utan att det ska vara något? Jag tror på båda faktiskt.
 
Skriver som en rövhatt nu, är trött som fan. Men sånt där utvecklar inget det bara cementerar. 
 
Idag på eventet så lyckades jag fånga två Shiny pikachu och skrapa ihop 270000xp! 
Är riktigt nöjd. Nu är det bara ca 500k till level 36 🤣.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback