Sommar + dungeons and dragons

2018-01-17 22:04:00/Permalink/AllmäntSkit/
Det här ljuset från Ikea doftar så jävla gott det klår jävla voluspa med en hästlängd. Minst.
 
Vi hittade ett schysst spelbord begagnat! Många tycker att man ska sitta på stolar och spela men vi hänger i soffan och med det här bordet vart det perfekt.
Efter ~30 timmar så har jag börjar lära känna min karaktär nu. Det är jättekul. Piores svaghet och styrka är att h*n inte kan säga nej. Den här gången drack Piore osynlinghetspotion utan att veta att det var det och spökade för fienderna, jag fick höra att det underlättade en hel del i fajten sen, ingen av oss tog skada. 🙂
 
Tycker verkligen att det är en utmaning att spela piore, speciellt att inte vara den som tar besluten utan lunkar lite imellan. Jag, Linnéa, är ju oftast den som bestämmer en del, så att inte göra det i karaktären är en utmaning, men fan vad bekvämt det är! Att aldrig riktigt ta ställning, det är nog synonymt med att aldrig riktigt bli illa omtyckt också och alltid vara vän med alla. Kanske ska börja med det irl med.
Skolan går bra, har börjat den förbannade C-kursen nu, så det är massa fokus på det nu tyvärr. Men på lördag ska vi spela igen!
 
Mvh/tröjan bakoframutoin

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback