Att belöna sig

2019-01-11 08:06:00/Permalink/AllmäntSkit/
Jag brukar belöna mig själv när jag lyckas åstadkomma något särskilt. Men jag är sån att jag måste belöna mig lite grann efter vägen också. Så förra veckan bokade jag ansiktsbehandling, till nu den 23:e kan fan vara värt att skriva det här? som en påminnelse, också en julklapp från Robert visserligen <3 men jag brukar vänta med att använda den tills våren, men nu kände jag bara att jag ska fan unna. Sen när uppsats var inlämnad klickade jag hem nya kastruller till oss.
 
Jag sa det till Robert bara för nån vecka sen, "tänk att vi varit ihop i tio år nu och inte handlat nya kastruller?! haha". 
Sen behöver man ju nödvändigtvis inte göra det. Men jag  kanske kan visa vad vi har för skrammel nu och dess historia.
här ser ni katastrofen. Okej, kastrullen i stekpannan köpte jag på loppis för ungefär 15 årsen? den använde jag till att spika med då, fast den funkar jättebra ändå förutom att botten är lite skev. Kastrullen till vänster i koppar är skev i botten så den wobblar, så man måste hålla i den hela tiden. Dom stora kastrullerna är en pastrakastrull som locket gick sönder på alldeless nyss. Kastrullen under är riktigt ful och äcklig från ikea så utgångsdatumet har passerat. Och Det övriga man ser ska vi behålla tills vidare, gjutjärnsstekpannan är bra! bara det att det vita missfärgats, undrar om det kanske går bort med nått special?
 
Men så finns det en stjärna som jag tror är värd att behålla och det är den jag köpte drån dollarstore för 50kr när jag var 19 år och skulle flytta till min första egna lägenhet!
funkar endast att koka nudlar och ägg i typ, om man inte rör som en idiot :) 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback