Shopping från den senaste tiden

2015-06-12 22:40:01/Permalink/AllmäntSkit/
Bikini!!! Strandredo.
Fejskrämer:
Känns väldigt pre wedding med de flesta skönhetsprodukter som jag köper just nu, fyller på och letar men mkt är rea lär ja säga.
*jag spa-ar bubbis*
En ögonkräm från clarins som jag diggar hittills, gillar det märket väldigt mkt, likaså askungekrämen som man kan avända som vanlig ansiktskräm samt ansiktsmask, och bb cream med spf 25 samt aco fejs spf 30. Synd att clarins testar på djur. 
Primer från lumene och det är den tredje primern jag har nu från lumene, dom ändrar förpacking samt lite av formulan varje gång. Men alla har varit för normal till torr hy, slätar till och ger lyster o funkar skitbra.
Trimkniv!
Sporttop på rea, skönt o ha när man jobbar o när man är ute o svettas. Har i dagsläget bara sportttoppar förutom en vanlig bh från victoria secrets av skitbra kvalité... Inte direkt använt den varje dag men den är ju ändå 1 och ett halvt år nu o håller än, kommer nog tulla in en ny sen.
gillade verkligen inte alla modeller där dock, vissa var ju helt jävla sjuka men dom enklaste var superbra o sköna inte för fodrade eller pushup-iga.
 
Så äre, babblar på.
 
Lyckades jogga på långsammaste tempot 1,2km idag utan att krevera. Nästa gång så tror jag faktiskt att jag orkar 3 om jag kör på långsammaste. Kör jag fort tempo orkar jag typ 500m, sen måste jag stanna annars får jag ganska snart kräkreflexer, haha.
Och då har jag ändå byggt upp konditionen sen i februari, 4månader. Det är väl en liten milstolpe, i början orkade jag springa tre lyktstolpar.
Jag vet inte varför jag springer...Intalar mig att det hjälper mot depression med alla endorfiner.
Men också för att jag har en övre gräns på hur mkt jag personligen vill väga, den nåddes ganska snart efter snus och nikotinstoppet. 
Men jag är en glad icke nikotinberoende, kan feströka dock, typ fem bloss... Hehe.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback