mitt i natten blogg

2015-05-05 04:39:20/Permalink/AllmäntSkit/
robert är ledig i några veckor nu och jag pluggar halvtid, vi har haft det rätt så mysigt mellan varven. har gått i hemlingby nästan varje dag, just nu börjar det bli ett beroende, sen är det extra trevligt att få uppleva våren, när vi började gå var det ff snö på sina håll. Nu är det tussilagos och vitsippor istället... Bara det kan ju få vem som helst på glatt humör.
Livet känns bra just nu, vi hade tänkt att försöka njuta av maj så mkt det går.
 
Förutom en punkt som jag har svårt att handskas med just nu. Funderar på att avbryta bara skita i det. Totalt, är så jävla besviken på folk. (dom vet om det), men ibland undrar jag om det är värt det... vill sätta stopp bara. Orkar liksom inte vara i limbot, där man hoppas och kämpar och undrar. Nör man vet att allt hänget på en viss persons samarbetsvilja, som absolut inte gilllar mig o gör allt för att jävlas säkert.
 
Jag är typ introvertare än någonsin nu, det är också rätt jobbigt för jag känner att jag sårar folk när jag är det eftersom jag inte lever upp till deras förväntningar - TYP, samtidigt blir jag stött för att dom inte förstår. För det känns ibland som att folk sliter i en (dom gör ju inte det heller men jag är så jävla känslig). Att vara inåtvänd är inte en sjukdom direkt, det är min personlighet. När man har sina djupare perioder är det ibland skönare att umgås med folk man inte känner än folk man känner, just för att man inte orkar prata om sig själv på dom punkterna som man vet kommer upp till ytan.
Och ibland vill man hitta på nått då, är det skönare att bara go with the flow, vara statist typ än att spela huvudroll.
Det är lite konstigt egentligen, jag har alltid varit såhär och sett det som en normal grej, inga ursäkter från min sida. Medan andra har nog säkert tyckt att man är konstigt alltså, för att man inte vill ses jämt Och vill vara för sig själv.
Jag försöker men jag har så svårt att se hur man inte kan njuta av att vara själv framför att hänga med sju personer.... Öh hö öh.
 
Öga av eyeliner.
 

Kommentarer
Postat av: Josefine

Världens störstaste fetaste KRAM på dig <3

2015-05-05 @ 12:18:33
Postat av: Linnéa

TACK <3 <3 <3 <3 !!!!!

2015-05-06 @ 02:36:32
URL: http://stickitup.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback